Advertisement

Deniz Poyraz Katili - Direnişler Meclisi Açıklama: Deniz Poyraz'ı Katleden ... - Onur gencer'in ailesi ve akrabalarının yanı sıra eskiden çalıştığı kemalpaşa devlet hastanesi'ndeki mesai arkada.

Deniz Poyraz Katili - Direnişler Meclisi Açıklama: Deniz Poyraz'ı Katleden ... - Onur gencer'in ailesi ve akrabalarının yanı sıra eskiden çalıştığı kemalpaşa devlet hastanesi'ndeki mesai arkada.. Hdp i̇zmir i̇l binasını basıp, deniz poyraz'ı (38) öldüren onur gencer'in, polis ekiplerinin çalışması sonucu, herhangi bir örgütle bağlantısının henüz tespit edilemediği bildirildi. İzmir'de faşist saldırıda yaşamını yitiren deniz poyraz için hdp mersin i̇l örgütü önünde toplanan kalabalık deniz'lerin poyraz'ı katilleri boğacak diye haykırdı. Deniz poyraz'ı kim neden öldürdü, katil zanlısı tutuklandı mı? Sosyal medyada gündem olana deniz poyraz kimdir? İzmir'de hdp binasına girerek deniz poyraz'ı katleden onur gencer, poyraz'ın fotoğrafını katil onur gencer kanlı eylemini gerçekleştirdikten sonra deniz poyraz'ın yerde kanlar içindeki fotoğrafını.

Öcalan'ın aile, vasi ve avukatlarından görüşme deniz poyraz'ın anne ve babası: .gösterdi ve deniz poyraz'ın katilleriyle aynı dili ve söylemi kullananların kendilerini ele verdiklerini ve deniz canın, yıldızlar yoldaşı olsun. Deniz poyraz'ı katleden onur gencer, sıradan biri değil. İzmir'de faşist saldırıda yaşamını yitiren deniz poyraz için hdp mersin i̇l örgütü önünde toplanan kalabalık deniz'lerin poyraz'ı katilleri boğacak diye haykırdı. Hdp i̇zmir i̇l binasını basıp, deniz poyraz'ı (38) öldüren onur gencer'in, polis ekiplerinin çalışması sonucu, herhangi bir örgütle bağlantısının henüz tespit edilemediği bildirildi.

DENİZ POYRAZ'IN KATİLİ AKP-MHP'DİR. - YouTube
DENİZ POYRAZ'IN KATİLİ AKP-MHP'DİR. - YouTube from i.ytimg.com
Öcalan'ın aile, vasi ve avukatlarından görüşme deniz poyraz'ın anne ve babası: Deniz poyraz'ın katili onur gencer, ifadesi sırasında hedefleri arasında pervin buldan, selahattin demirtaş, barış atay ve leyla zana'nın da olduğunu söyledi. Deniz poyraz isimli genç kızı öldürten sonra leş 1 isimle paylaşım yapması 'da görüntülere yansırken deniz poyraz isimli katledilen vatandaşın annesi ise binlerce kişiyi bir araya getirdi. Hdp i̇zmir i̇l binasını basıp parti çalışanı deniz poyraz'ı öldüren onur gencer'in, herhangi bir örgütle bağlantısının henüz tespit edilemediği bildirildi. Deniz poyraz katledildikten sonra binaya giren polis, saldırganı koruma altında binadan çıkardı. Katil gencer'in, deniz poyraz'ı katlettikten sonra fotoğrafını çekerek sanal medya hesaplarından paylaşmasını, amacım bu paylaşımı gören pkk'li olduğunu düşündüğüm kişilerin binaya gelmesi. Gencer daha önce suriye;'de bulunmuş, silahlı pozları sosyal medyada. Soruşturmada katil zanlısı onur gencer'in binaya girerken elinde bulundurduğu çantada, iki adet bıçak ve 200 tl para olduğu.

Hdp i̇zmir il binasında deniz poyraz'ı öldüren onur gencer tutuklandı.

İzmir emniyet müdürlüğü'nde ifadesi alınan katil onur gencer. Bugün (17 haziran) halkların demokratik partisi (hdp) i̇zmir i̇l başkanlığı'na düzenlenen saldırıda hayatını kaybeden deniz poyraz'ın katili onur gencer'in çalıştığı i̇zmir kemalpaşa devlet. Soruşturmada katil zanlısı onur gencer'in binaya girerken elinde bulundurduğu çantada, iki adet bıçak ve 200 tl para olduğu. Eyleme çantayla gelen onur gencer adlı katilin, ne taşıdığı, kimlerle birlikte eylemi planlayıp yaptığı belirsiz. Onur gencer'in ailesi ve akrabalarının yanı sıra eskiden çalıştığı kemalpaşa devlet hastanesi'ndeki mesai arkada. Hdp i̇zmir il binasında deniz poyraz'ı öldüren onur gencer tutuklandı. İzmir'de hdp binasına girerek deniz poyraz'ı katleden onur gencer, poyraz'ın fotoğrafını katil onur gencer kanlı eylemini gerçekleştirdikten sonra deniz poyraz'ın yerde kanlar içindeki fotoğrafını. Hdp i̇zmir i̇l binasını basıp parti çalışanı deniz poyraz'ı öldüren onur gencer'in, herhangi bir örgütle bağlantısının henüz tespit edilemediği bildirildi. Hdp i̇zmir i̇l örgütü'nü basan onur gencer'in, 38 yaşındaki deniz poyraz'ı katletti. Sosyal medyada gündem olana deniz poyraz kimdir? .gösterdi ve deniz poyraz'ın katilleriyle aynı dili ve söylemi kullananların kendilerini ele verdiklerini ve deniz canın, yıldızlar yoldaşı olsun. Polis katile kelepçe bile takmadı. Gencer, adliyeye sevk edilmesinin ardından tutuklandı.

Saldırı ardından saldırgana ait ortaya çıkan fotoğraflar, türk devleti tarafından eğitilerek suriye'ye. Saldırıda deniz poyraz isimli kadın katledildi. Halkların demokratik partisi (hdp) i̇zmir i̇l örgütü'ne silahlı saldırıda bulunarak deniz poyraz'ı katleden onur gencer, sevk edildiği mahkemede. Katil, işlediği cinayetin ardından whatsapp hesabından deniz poyraz'ın fotoğrafını da paylaşmıştı. Deniz poyraz isimli genç kızı öldürten sonra leş 1 isimle paylaşım yapması 'da görüntülere yansırken deniz poyraz isimli katledilen vatandaşın annesi ise binlerce kişiyi bir araya getirdi.

Deniz Poyraz uğurlanıyor
Deniz Poyraz uğurlanıyor from www.gazetefersude.net
Soruşturmada katil zanlısı onur gencer'in binaya girerken elinde bulundurduğu çantada, iki adet bıçak ve 200 tl para olduğu. İzmir'de hdp binasına girerek deniz poyraz'ı katleden onur gencer, poyraz'ın fotoğrafını katil onur gencer kanlı eylemini gerçekleştirdikten sonra deniz poyraz'ın yerde kanlar içindeki fotoğrafını. Katil, işlediği cinayetin ardından whatsapp hesabından deniz poyraz'ın fotoğrafını da paylaşmıştı. Hdp i̇zmir il binasına saldırı düzenleyen ve parti üyesi deniz poyraz'ı öldüren onur gencer'in katil gencer, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi. Hdp i̇zmir i̇l binasını basıp, deniz poyraz'ı (38) öldüren onur gencer'in, polis ekiplerinin çalışması sonucu, herhangi bir örgütle bağlantısının henüz tespit edilemediği bildirildi. Saldırıda deniz poyraz isimli kadın katledildi. Onur gencer'in ailesi ve akrabalarının yanı sıra eskiden çalıştığı kemalpaşa devlet hastanesi'ndeki mesai arkada. Hdp i̇zmir il binasında deniz poyraz'ı öldüren onur gencer tutuklandı.

Bugün (17 haziran) halkların demokratik partisi (hdp) i̇zmir i̇l başkanlığı'na düzenlenen saldırıda hayatını kaybeden deniz poyraz'ın katili onur gencer'in çalıştığı i̇zmir kemalpaşa devlet.

Deniz poyraz isimli genç kızı öldürten sonra leş 1 isimle paylaşım yapması 'da görüntülere yansırken deniz poyraz isimli katledilen vatandaşın annesi ise binlerce kişiyi bir araya getirdi. Hdp i̇zmir i̇l başkanlığı'na düzenlediği saldırıda parti çalışanı deniz poyraz'ı öldüren saldırgan onur gencer'in emniyette verdiği ilk ifadesinde, buraya pkk'lıların geldiğini düşündüğümden herhangi bir. Hdp i̇zmir il binasına saldırı düzenleyen ve parti üyesi deniz poyraz'ı öldüren onur gencer'in katil gencer, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi. İzmir emniyet müdürlüğü'nde ifadesi alınan katil onur gencer. Saldırının ardından bina önüne giden deniz poyraz'ın annesi fehime. Hdp i̇zmir i̇l başkanlığı'na girip deniz poyraz'ı öldüren onur gencer'in terörle mücadele şube müdürlüğündeki işlemleri tamamlandı. Eyleme çantayla gelen onur gencer adlı katilin, ne taşıdığı, kimlerle birlikte eylemi planlayıp yaptığı belirsiz. Hdp i̇zmir i̇l başkanlığı'na saldırarak parti çalışanı deniz poyraz'ı öldüren katil gencer, ifadesinde pişman olmadığını söyledi. Gencer daha önce suriye;'de bulunmuş, silahlı pozları sosyal medyada. Öcalan'ın aile, vasi ve avukatlarından görüşme deniz poyraz'ın anne ve babası: Saldırı ardından saldırgana ait ortaya çıkan fotoğraflar, türk devleti tarafından eğitilerek suriye'ye. Hdp i̇zmir i̇l binasına silahlı saldırı düzenleyip deniz poyraz'ı öldüren katil onur gencer'in, savcılıkta verdiği ifadede içini soğutmak için saldırıyı düzenlediğini ve serbest bırakılmasını istediği öğrenildi. Eyleme çantayla gelen onur gencer adlı katilin, ne taşıdığı, kimlerle birlikte eylemi planlayıp yaptığı belirsiz.

Deniz poyraz'ı kim neden öldürdü, katil zanlısı tutuklandı mı? Saldırgan onur gencer'in suriye'de silahla çekildiği katil gencer'in numarasının kayıtlı olduğu bir kişi, fotoğrafı görünce ekran görüntüsü alarak tele 1'e. Hdp i̇zmir i̇l örgütü'nü basan onur gencer'in, 38 yaşındaki deniz poyraz'ı katletti. Deniz poyraz'ı katleden onur gencer, sıradan biri değil. Halkların demokratik partisi (hdp) i̇zmir i̇l örgütü'ne silahlı saldırıda bulunarak deniz poyraz'ı katleden onur gencer adliyeye sevk edildi.

PeyamaKurd
PeyamaKurd from peyamakurd.info
.gösterdi ve deniz poyraz'ın katilleriyle aynı dili ve söylemi kullananların kendilerini ele verdiklerini ve deniz canın, yıldızlar yoldaşı olsun. Soruşturmada katil zanlısı onur gencer'in binaya girerken elinde bulundurduğu çantada, iki adet bıçak ve 200 tl para olduğu. Hdp i̇zmir binasına düzenlediği saldırıda deniz poyraz'ı katleden onur gencer, mahkemede verdiği ifadede, i̇çimi soğuttum, beni serbest bırakın dedi. Deniz poyraz'ı katleden onur gencer, sıradan biri değil. Hdp i̇zmir i̇l binasını basıp, deniz poyraz'ı (38) öldüren onur gencer'in, polis ekiplerinin çalışması sonucu, herhangi bir örgütle bağlantısının henüz tespit edilemediği bildirildi. Polis katile kelepçe bile takmadı. Hdp i̇zmir i̇l binasını basıp parti çalışanı deniz poyraz'ı öldüren onur gencer'in, herhangi bir örgütle bağlantısının henüz tespit edilemediği bildirildi. Gencer, emniyette verdiği ifadeyi tekrarladı.

Eyleme çantayla gelen onur gencer adlı katilin, ne taşıdığı, kimlerle birlikte eylemi planlayıp yaptığı belirsiz.

Saldırının ardından bina önüne giden deniz poyraz'ın annesi fehime. Gencer, adliyeye sevk edilmesinin ardından tutuklandı. Deniz poyraz'ı kim neden öldürdü, katil zanlısı tutuklandı mı? Öcalan'ın aile, vasi ve avukatlarından görüşme deniz poyraz'ın anne ve babası: Hdp i̇zmir i̇l başkanlığı'na girip deniz poyraz'ı öldüren onur gencer'in terörle mücadele şube müdürlüğündeki işlemleri tamamlandı. Halkların demokratik partisi (hdp) i̇zmir i̇l örgütü'ne silahlı saldırıda bulunarak deniz poyraz'ı katleden onur gencer adliyeye sevk edildi. Saldırıda deniz poyraz isimli kadın katledildi. Gencer, emniyette verdiği ifadeyi tekrarladı. Soruşturmada katil zanlısı onur gencer'in binaya girerken elinde bulundurduğu çantada, iki adet bıçak ve 200 tl para olduğu. Saldırgan onur gencer'in suriye'de silahla çekildiği katil gencer'in numarasının kayıtlı olduğu bir kişi, fotoğrafı görünce ekran görüntüsü alarak tele 1'e. İzmir'de faşist saldırıda yaşamını yitiren deniz poyraz için hdp mersin i̇l örgütü önünde toplanan kalabalık deniz'lerin poyraz'ı katilleri boğacak diye haykırdı. Katil, işlediği cinayetin ardından whatsapp hesabından deniz poyraz'ın fotoğrafını da paylaşmıştı. Deniz poyraz isimli genç kızı öldürten sonra leş 1 isimle paylaşım yapması 'da görüntülere yansırken deniz poyraz isimli katledilen vatandaşın annesi ise binlerce kişiyi bir araya getirdi.

Hdp i̇zmir i̇l binasına silahlı saldırı düzenleyip deniz poyraz'ı öldüren katil onur gencer'in, savcılıkta verdiği ifadede içini soğutmak için saldırıyı düzenlediğini ve serbest bırakılmasını istediği öğrenildi deniz poyraz. Soruşturmada katil zanlısı onur gencer'in binaya girerken elinde bulundurduğu çantada, iki adet bıçak ve 200 tl para olduğu.

Posting Komentar

0 Komentar